Ons werk

Ons werk

Wiertsema & Partners werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Jan en Hetty Wiertsema. In het begin bestonden de werkzaamheden met name uit het uitvoeren van sonderingen en het verstrekken van geotechnische adviezen.

Door de klanten centraal te stellen en goed te bedienen groeide het aantal trouwe opdrachtgevers en kon ons bedrijf uitgroeien tot een gerenommeerd ingenieursbureau met een breed scala aan diensten. Het centraal stellen van onze klanten en het leveren van kwaliteit zijn al die tijd de uitgangspunten voor onze dienstverlening gebleven. Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Of we nu een grondonderzoek uitvoeren voor een particuliere opdrachtgever of betrokken zijn bij een omvangrijk complex project voor een multinational, alle opdrachten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd. Op de projecten pagina vindt u voorbeelden van verschillende opdrachten.

kantoor Wiertsema & Partners  Track Truck 

Onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers kunnen u op de gebieden van grondmechanica en milieu van dienst zijn bij de uitvoering van veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en geomonitoring. Daarnaast hebben wij een ervaren afdeling Advies, welke bestaat uit de vakgebieden geohydrologie, milieu en geotechniek.

Wij kunnen u ontzorgen door zaken uit handen te nemen, zonder dat u uw grip op het project verliest. Hierbij stellen wij ons open en flexibel op om samen met u tot het beste resultaat te komen.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player