Ons werk

Mobiel laboratorium


Voor het uitvoeren van geotechnische laboratoriumanalyses in met name het buitenland hebben wij een geheel daarvoor ingericht mobiel laboratorium. Het mobiele laboratorium is zowel inzetbaar voor projecten op zee als op land. De volledige self-supporting 20 ft zeecontainer is eenvoudig en snel naar iedere locatie over de gehele wereld te transporteren.

Monsters die tijdens boringen worden genomen kunnen direct worden geanalyseerd. Op deze wijze kan er efficiënt worden gewerkt en de onderzoeksstrategie eventueel worden aangepast op basis van de resultaten. Met de inzet van het mobiele laboratorium kan veel tijdwinst worden geboekt, omdat het transport van de monsters vaak een tijdrovende zaak is. In sommige landen is het door wettelijke bepalingen zelfs niet toegestaan monsters het land uit te voeren.

In het mobiele laboratorium kunnen alle voorkomende geotechnische proeven worden verricht die ook in ons laboratorium in Tolbert worden uitgevoerd. De laboratoriumproeven worden uitgevoerd conform de geldende Nederlandse normen en/of internationale richtlijnen (NEN-, EU-, DIN-, ASTM- en BS-normen). De testen worden altijd uitgevoerd door een ervaren laborant van ons laboratorium. De laboratoriumwerkzaamheden worden uitgevoerd volgens de strenge kwaliteitseisen die gelden in ons laboratorium. Wij zijn ISO 9001 en VCA** gecertificeerd.

Op de pagina 'folders' kunt u onze folder 'mobiel laboratorium' downloaden. Tevens hebben wij een plattegrond beschikbaar.

 

zijkant mobiel laboratorium

 

voorkant mobiel laboratorium

 binnenkant mobiel lab  binnenzijde mobiel lab

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player